image
 |  2 23 Травня 2018 | 14:45

Волинян просять допомогти врятувати життя онкохворій дитині, яку покинула мати

Лучанин Назар Ющук просить усіх небайдужих людей допомогти врятувати життя маленькій дівчинці Насті, яка бореться зі страшною хворобою.
Дитину із раком печінки покинула мама, – пише на своїй сторінці у Facebook лучанин.
Як йдеться у дописі, дівчинці рік і 9 місяців, зараз вона лікується в Національному Інституті хірургії та трансплантології ім. О.О. Шалімова. Нещодавно їй зробили дороговартісну операцію, дитинка пройшла курси хіміотерапії. Однак на реабілітацію ще необхідно тисячі гривень.
Мати дитину покинула, тож вона лікується з бабусею.
«Так сталось, що мою сім'ю також спіткала біда: моя дружина лікується від гепатиту (який виник в результаті лікування раку) у цьому ж медичному закладі. І перебуває з Настею в одній палаті.

Впевнений, що це не випадково, тому відчуваю внутрішнє бажання і обов'язок допомогти. Настя ні разу не заплакала: ні під капельницями, ні коли ставлять десятки катетерів, ні від уколів. Бо хоче жити. І мусить жити.
Чим міг, я допоміг Насті, але в повному обсязі не можу закрити всі потреби цієї дитини на лікування», – пише Назар Ющук та просить допомоги у небайдужих людей.
Номер Карти Бабусі:
4149 4978 5286 9561 Гузей Тетяна Анатоліївна


Нагадаємо, волинян просять допомогти дитині, яка перебуває в реанімаціїВолинської обласної дитячої лікарні.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити