image
 |  4 24 Травня 2018 | 15:16

На «Ягодині» митники влаштували підприємцю семиденний обшук, - ЗМІ

Підприємці підозрюють працівників Волинської митниці ДФС в недобросовісної роботі – час від часу митники влаштовують занадто «ретельні перевірки» транспортних засобів, які затягуються на кілька днів. У підсумку, ніяких порушень знайти не вдається, а імпортери несуть фінансові збитки через термінів доставки вантажів. Про це повідомляють Комментарии.
Зокрема, йдеться про випадок, який 3 травня. На п / п «Ягодин» Волинської митниці ДФС заїхав транспортний засіб з державними номерами АМ6764ВК / АМ8678ХХ, завантажений інструментами імпортера ТОВ «Олімпія ТК» (41565283). Була оформлена декларація UA100150 / 2018/422076, в якій були відображені всі відомості про кількісно-вартісні характеристики переміщуваного через митний кордон вантажу.
Імпортер вважав, що швидко пройде всі митні процедури, і товар виявиться за призначенням в найкоротші терміни, але цього не сталося.
Відзначається, що причиною тому стала «незговірливість» підприємця, який нібито не хотів домовлятися з митниками про швидкому проходженні всіх процедур. Отримавши категоричну відмову, оскільки суб'єкт з «білих» (підприємець, який здійснює переміщення вантажів через митний кордон України, без застосування будь-яких схем ухилення від сплати митних платежів у повному обсязі, - ред.), митник ініціював проведення митного огляду.
Огляд вантажу «Інструменти» тривав сім днів, з 03.05.18 по 10.05.18, в результаті якого був частково зіпсований імпортований товар. Цей безпідставний митний огляд приніс тільки фінансові збитки імпортеру, які митники, як відомо, платити не будуть.
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити