image
 |  4 24 Травня 2018 | 18:44

Пісня на ніч: Sonya Kay - Слухай Моє Серце

Трендсеттер сучасної української музики - Sonya Kay, представила відразу дві версії кліпу на пісню «Слухай моє серце». У новій роботі співачка виступила полотном для художника-імпресіоніста. Режисером кліпу виступив Віктор Скуратовський.
У кліпі «Слухай моє серце» Sonya Kay вдалося поєднати роботу і хобі. Мало хто знає, але Соня сама пише картини. У створенні яскравого кліпу в стилі імпресіонізм брав участь Володимир Любий, член асоціації художників України.
https://www.youtube.com/watch?v=WepggGrTiOo
Постановником кліпу стала відома гімнастка, балетмейстер, режисер і викладач - Ольга Семьошкіна, яка також працює над дебютним концертом Sonya Kay. Концерт-презентація сольної програми відбудеться 27 квітня в Caribbean club.
Співачка відкриє глядачам «не побутову реальність», кожна пісня буде показувати окрему життєву історію, а сам концерт, який складається з 2-х частин розповість про Sonya Kay те, що до цього часу залишалося загадкою.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити