image
 |  0 25 Травня 2018 | 13:17

На Волині мають запрацювати 180 лікарських амбулаторій

До 2020 року в області повинні працювати 180 амбулаторій загальної практики сімейної медицини: 189 мільйонів гривень субвенції з держбюджету на формування спроможної мережі надання первинної медико-санітарної допомоги надійшло на Волинь.
Про це пишуть Волинські новини. 
Про це стало відомо під час прес-конференції, присвяченої питанням підписання декларацій із лікарями, яку організував Волинський Центр розвитку місцевого самоврядування спільно із управлінням охорони здоров’я Волинської ОДА 25 травня в Луцьку.
Як поінформувала заступник начальника управління охорони здоров’я ОДА Марія Гогоша, сьогодні голова облдержадміністрації підписав розпорядження про формування спроможної мережі надання первинної медико-санітарної допомоги.
В області нині функціонують 140 амбулаторій загальної практики сімейної медицини, до 2020 року працюватиме 180 амбулаторій.
Область отримала 189 мільйонів гривень субвенції з держбюджету на формування цієї мережі. Ці кошти спрямовуватимуть на будівництво нових амбулаторій. Так, планують побудувати дев’ять амбулаторій, з них дві нові та сім розміщених в існуючих будівель, матеріально-технічний стан яких поліпшуватимуть та реконструюватимуть.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити