image
 |  0 25 Травня 2018 | 08:40

Американці можуть запровадити ще більше санкцій проти Північної Кореї

США на початку наступного тижня можуть запровадити нові санкції проти Північної Кореї.
Про це повідомляє The Wall Street Journal з посиланням на джерело, знайоме з дискусіями щодо цього питання, - пише Європейська правда. 
"Адміністрація розглядає можливість запровадження десятків нових санкцій проти Північної Кореї на початку наступного тижня", - зазначає видання.

На можливість нових санкцій натякнув і президент США Дональд Трамп.
 "Якщо Кім Чен Ин обере участь у конструктивному діалозі, я чекаю. Водночас наші дуже сильні санкції – сильніші, ніж будь-коли раніше – і кампанія максимального тиску триватимуть", - заявив він.

Як повідомлялося, президент США Дональд Трамп скасував проведення історичної зустрічі з лідером КНДР Кім Чен Ином, яка мала відбутися 12 червня у Сінгапурі. Трамп пішов на цей крок після того, як стало відомо, що Північна Корея завершила демонтаж ядерного полігону Пхунгері.
Державний секретар США Майк Помпео, виступаючи на слуханнях у Сенаті, розповів, що в останні дні Пхеньян не відповідав на запити США щодо організації зустрічі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити