image
 |  2 25 Травня 2018 | 07:21

Луцькі муніципали вилучили більше 10 літрів сурогату

Більше десяти літрів сурогату виявили та вилучили інспектори відділу «Група швидкого реагування» департаменту муніципальної варти Луцька під час сьогоднішнього відпрацювання щодо виявлення порушників продажу неякісного алкоголю.
Про це 25 травня 2018 року повідомляє сайт «ВолиньPost».
Про це інформує прес-служба муніципалів.
Спочатку продаж рідини прозорого кольору з різким запахом спирту вони зафіксували по вул. Олексія Шума, 27. Сурогат був розлитий у пластикову тару та підготовлений до продажу.
Значно більше алкогольного виробу сумнівної якості було вилучили на «точці» поблизу будинку по вул. Мазепи, 41. Закупивши тут півлітри, муніципали виявили в«наливалці" більше 9 літрів спиртного.
Увесь наявний алкоголь за вказаними адресами інспектори вилучили, а продавців покарали адміністративними протоколами за ч. 3 ст. 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення, які передадуть на розгляд Луцького міськрайонного суду для визначення міри покарання.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити