image
 |  2 25 Травня 2018 | 08:53

На свято останнього дзвоника в Люблинецькій школі відкрили новий спортмайданчик (ФОТО)

Цьогорічне свято останнього дзвоника у селищі Люблинець Ковельського району Волині виявилося подвійним. По завершенні шкільної лінійки в Люблинецькій школі урочисто відкрили спортивний майданчик для міні-футболу зі штучним покриттям.
Про це повідомляє власкор «ВолиньUA».
Голова Люблинецької селищної ради Наталія Сіховська наголосила, що реалізація проекту була би неможливою без підтримки фракції ВО «Свобода» в Волинській обласній раді. Спершу фракція оперативно пролобіювала гарантійний лист щодо співфінансування проекту і взяла на себе зобов'язання віднайти в обласному бюджеті більше 600 тисяч гривень, а при першій же нагоді це зобов'язання виконала.
Присутній на урочистостях перший заступник голови обласної ради свободівець Олександр Пирожик наголосив, що приємно працювати в команді, яка вміє працювати ефективно і показує результат співпраці. Це вже не перша допомога Люблинецькій школі: торік за співфінансування обласного бюджету вдалося здійснити заміну шатрової покрівлі одного з корпусів школи, цього літа буде перекриватися другий корпус.
Зі слів Олександра Пирожика, така підтримка - це ще й результат активності й наполегливістю депутата обласної ради від Ковельщини Юрія Поліщука, котрий працює в одній злагодженій свободівській команді з Наталією Сіховською.
Своєю чергою, ще один депутат облради, голова Ковельської РДА Віктор Козак із приємністю відзначив, що з шести подібних проектів на Волині саме Люблинецька громада встигла першою освоїти кошти і ввести спортмайданчик в експлуатацію.
Після напутніх слів і освячення спортмайданчика місцевими священиками на міні-футбольне поле вийшли юні футболісти.
Олександр Пирожик, Юрій Поліщук та Віктор Козак скористалися правом першого удару по м'ячу на новому полі. Після цього м'ячем заволоділи шкільні команди, які зійшлись на новому газоні у історичному першому футбольному поєдинку.





 

 
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити