image
 |  0 25 Травня 2018 | 06:01

У Черкасах депутата від «Батьківщини» розстріляли

Депутата Черкаської обласної ради від ВО «Батьківщина» Сергія Гуру розстріляли в його офісі.
Про це 25 травня 2018 року повідомляє сайт «Українська правда».
Про це УП повідомили джерела у фракції «Батьківщина».
[embed]https://youtu.be/e2EixTCa6tE[/embed]
Невідомий чоловік прийшов до офісу, почалася стрілянина. Внаслідок неї загинув депутат Черкаської облради від ВО «Батьківщина» Сергій Гура.
Телеканал «112-Україна» повідомляє, що за попередньою версією, нападник раніше працював охоронцем. Він забіг до приміщення і там почався конфлікт. Чоловік вистрілив у Гуру. Охорона почала відстрілюватися, викликали поліцію, слідчо-оперативну групу і працівників ДержНС.
Одного пораненого відвезли у лікарню, однак, хто цей чоловік, які були його справжні мотиви, поліція поки не коментує. В офісі однієї з всеукраїнських організацій разом з порушником були знайдені дві гранати та вогнепальна зброя. Як вони там опинилися та кому належать, слідство буде встановлювати, - розповіла журналіст.

Згодом у «Батьківщині» офіційно підтвердили вбивство депутата обласної ради від ВО «Батьківщина» та екс-заступника міського голови Черкас Сергія Гури.
У «Батьківщині» приголомшені новиною з Черкас. Ми висловлюємо щире співчуття рідним і близьким загиблого однопартійця. Водночас ми звертаємося до правоохоронців з вимогою ретельного та об’єктивного розслідування вбивства депутата, - йдеться у заяві.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити