image
 |  5 26 Травня 2018 | 14:11

Антирейтинг Порошенка «перевалив» за 80%

88% опитаних соціологічною групою «Рейтинг» не схвалюють роботу Верховної Ради, 81% - Президента Петра Порошенка, 73% - Кабінету Міністрів.


Про це свідчать результати опитування, передають «Українські Новини».
Так, 50% респондентів повністю не схвалюють роботу Порошенка, 31% - скоріше не схвалюють, 9% - скоріше схвалюють, 3% - повністю схвалюють, 7% - утруднилися відповісти.
Що стосується роботи уряду під головуванням Володимира Гройсмана, то її повністю не схвалюють 43% опитаних, скоріше не схвалюють 30% опитаних, скоріше схвалюють 14% опитаних, повністю схвалюють 3%, утруднилися відповісти - 9%.
Роботу парламенту повністю не схвалюють 61% опитаних, скоріше не схвалюють - 27%, скоріше схвалюють - 5%, повністю схвалюють - 1%, утруднилися відповісти - 6%.
Також респондентів просили відповісти на запитання, як вони вважають, справи в країні йдуть у правильному або неправильному напрямі.
71% опитаних вважають, що справи йдуть у неправильному напрямі, 15% - у правильному, 14% - утруднилися відповісти.
Опитування проводилося з 15 по 31 березня серед населення України від 18 років.
Методом особистого інтерв'ю було опитано 2 400 респондентів.
Помилка репрезентативності дослідження - не більш як 2%.
Дослідження проводилося соціологічною групою «Рейтинг» на замовлення Міжнародного республіканського інституту (IRI).


Як повідомляли «Українські Новини», у квітні 79,5% опитаних центром соціальних досліджень «Софія» не схвалюють роботу Президента Петра Порошенка, а 69,6% - Кабінету Міністрів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити