image
 |  4 26 Травня 2018 | 05:59

Із 26 учасниць проекту «Холостяк» вибрав дівчину з Луцька

У фіналі 8 сезону шоу «Холостяк» перемогла учасниця з Луцька Іванна. Саме її холостяк Рожден Анусі обрав серед 26 учасниць проекту.
Про це повідомляє 24 канал.
У фіналі 8 сезону «Холостяка» залишились дві дівчини – Галина та Іванна. Однак, як інформує "ВолиньПОСТ", Рожден вибрав Іванну.
При зустрічі з Галиною Рожден заявив, що емоційність дівчини його причарувала, адже з нею ніколи не буде сумно. Однак, його насторожує, що Галя вимагає надто багато уваги. Але він музикант, тож він не зможе приділяти їй увагу 24 години на добу. Тож він не може її обрати. Дівчина покидає проект.
Тож обраницею Рождена стала Іванна. Він зізнався, що вони з дівчиною дуже схожі, тож він вірить, що у їхньої пари є майбутнє.
Іванна закінчила Київський національний університет культури і мистецтв, менеджмент соціокультурної діяльності. Зараз працює перекладачем польської мови.
«Холостяк» – реаліті-шоу побачень, що з'явилося в березні 2011 року на українському телеканалі СТБ. Шоу є українською адаптацією американського проекту «The Bachelor».
Головним героєм 8 сезону став музикант, співак та саунд-продюсер Рожден Анусі (сценічне ім'я ROZHDEN).

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити