image
 |  2 26 Травня 2018 | 11:44

В Україну не пропустили 4 ультрас російського «Торпедо»

На Чернігівщині на кордоні з Білоруссю співробітники Держприкордонслужби відмовили у пропуску в Україну 4 громадянам Росії. Вони планували приїхати в Київ, однак не змогли підтвердити мети перебування в нашій державі.
Про це повідомляють у Держприкордонслужбі України.
Вчора на Чернігівщині на кордоні з Білоруссю співробітники Держприкордонслужби відмовили у пропуску в Україну 4 громадянам Росії. Вони планували приїхати в Київ, однак не змогли підтвердити мети перебування в нашій державі.
"Росіяни віком від 21 до 28 років перетинали кордон в пункті пропуску «Нові Яриловичі» автомобілем «Форд». Виходячи з оцінки та аналізу ризиків відносно даних громадян провели заходи з додаткової перевірки. Чоловіки не могли чітко повідомити мету своєї подорожі в Україну і не мали підтверджуючих документів, також прикордонники встановили, що вони відносяться до ультрас російського ФК «Торпедо» (м. Владимир). Крім того, у ході спільного з представниками митниці огляду в них було знайдено символіку з агресивними елементами зображення фанатів - ультрас футбольного клубу", - йдеться в повідомленні.


За результатами перевірки громадянам Росії відмовлено в пропуску через державний кордон та повернуто зворотно.
По даному факту поінформовано взаємодіючі органи.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити