image
 |  0 27 Травня 2018 | 05:41

Війна за 26.05.2018: один боєць загинув, четверо - поранені

Минулої доби, 26 травня, активні бойові дії тривали Луганському, Донецькому та Маріупільському напрямках. Під час бойових дій минулої доби загинув один та зазнали поранення чотири наших військовослужбовці.
Про це повідомляють у прес-центрі ООС на сторінці у ФБ.
Російсько-окупаційні війська 28 разів порушили режим припинення вогню з різних видів зброї, з них 2 рази відкривали вогонь із важкого озброєння. Підрозділи Об’єднаних сил вели активну оборону та давали адекватну відповідь по всій лінії зіткнення.

Окупанти вдалися до провокаційних дій у районах населених пунктів Кримське та Новотошківське, що на Луганщині. Ворожий обстріл наших позицій із мінометів в районі населеного пункту Кримське наражав на небезпеку мирне населення.
"В результаті адекватної відповіді Об’єднаних сил, за даними розвідки, знищено командно-спостережний пункт батальйону 4-ї окремої мотострілецької бригади противника. Ворог поніс втрати - 4 загиблих та 5 поранених", - йдеться в повідомленні прес-центру ООС.

Активні бойові дії протягом доби тривали також у районах населених пунктів Луганське, Південне, Красногорівка, Кам’янка, Широкине.
Під час бойових дій минулої доби загинув 1 та зазнали поранення чотири наших військовослужбовця.
Днями два військовослужбовця однієї з механізованих бригад, що виконує завдання на Луганському напрямку, самовільно залишили військову частину. Військовою службою правопорядку та правоохоронними органами вживаються заходи щодо розшуку зазначених військовослужбовців.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити