image
 |  11 28 Травня 2018 | 17:13

Славне волинське Берестечко відзначає День міста (ФОТО)

Сьогодні у славному волинському містечку Берестечку відбуваються урочистості з нагоди Дня міста. Святкові заходи проходять у центральному міському парку культури та відпочинку.
Про це 28 травня 2018 року повідомив власкор «ВолиньUA».
Вітаючи земляків зі святом, Берестечківський міський голова Валентина Залевська подякувала за роботу всій громаді та її трудовим колективам.
Кращих із кращих міський голова відзначила подячними грамотами.
Особливі слова вдячності прозвучали на адресу бійців московсько-української війни та їх родин. Їм вручили спеціальні відзнаки учасників війни.
Серед зробленого громадою за останній рік - відкриття в Берестечку Центру національної пам'яті, історії та культури, розширення на ще одну групу місцевого дитсадка та багато іншого. Зі слів Валентини Залевської, обидва ці об'єкти збудовані за активного сприяння фракції ВО «Свобода» у Волинській обласній раді, яка домоглася виділення на них коштів із обласного бюджету.

Наша фракція підтримувала, підтримує і завжди буде підтримувати славне місто Берестечко. Дякую за активність і наполегливість міському голові Валентині Залевській, міським депутатам і всій громаді. Приємно спрямовувати кошти туди, де вміють ними ефективно розпорядитися, де видно результат!
У цьому році ми вже виділили кошти з обласного бюджету і на облаштування фасаду берестечківського Центру національної пам'яті, історії та культури - відзначив у своєму виступі присутній на заходах перший заступник голови Волинської обласної ради, свободівець Олександр Пирожик.

Окрему вдячність Олександр Пирожик висловив Берестечківській громаді та колективу місцевого психоневрологічного пансіонату за постійну підтримку бійців на фронті.

Коли ми з побратимами їдемо з волонтерськими поїздками на фронт, то завжди веземо бійцям і подарунки з Берестечка, - зауважив посадовець.

Відчуває Берестечко і постійну підтримку фракції ВО «Свобода» у Горохівській районній раді на чолі з її головою Валентиною Магурчак, за що їм теж висловили подяку.
А вже у наступні вихідні, як проанонсувала Валентина Залевська, у Берестечку запланували відкриття оновленого центрального міського пляжу на березі річки Стир.
Читайте також: У Берестечку відкрили Центр національної пам’яті, історії та культури

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити