image
 |  2 28 Травня 2018 | 13:13

У Горохові львівські «гастролери» викрали із «ВАЗу» тисячу гривень

У суботу в райцентрі Горохів із автомобіля 47-річного жителя району невідомі зловмисники викрали барсетку з грошима.
Про це 28 травня 2018 року «ВолиньUA» повідомили у Секторі комунікації поліції Волинської області.
Сума завданої шкоди становить 1 тис. грн. Поліцейські встановили особи крадіїв, ними виявилися 39-річний та 40-річний раніше судимі мешканці Львівської області. За фактом крадіжки слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст.185 Кримінального кодексу України.
Крадіжку зловмисники скоїли вранці. Зловмисники із припаркованого на вулиці автомобіля «ВАЗ» викрали барсетку з грішми. Власник транспорту, 47-річний житель села Скобелка, звернувся до поліції з відповідною заявою. Співробітники кримінальної поліції, спільно з дільничними офіцерами встановили причетність двох львівян до скоєння даного злочину. До слова, 39-річний та 40-річний мешканці сусідньої області вже притягувалися раніше до кримінальної відповідальності.
За цим фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України. Винуватцям загрожує, зокрема, до п’яти років позбавлення волі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити