image
 |  2 29 Травня 2018 | 14:16

В Іваничівських школах розпочали роботу дитячі табори денного перебування

Сьогодні, 29 травня, у школах Іваничівського району розпочали роботу дитячі табори з денним перебуванням.
Про це повідомляють на офіційних сайтах загальноосвітніх шкіл Іваничівщини, - передає «ВолиньUA».
Зокрема, В НВК «ЗОШ I-III ступенів №1-гімназія» селища Іваничі відкрився шкільний англомовний табір “Rainbow”, де учні разом із вчителями іноземних мов матимуть змогу розвивати навички володіння англійською та німецькою.
У Поромівській громаді Іваничівського району розпочали роботу 6 пришкільних таборів з денним перебуванням на базі закладів освіти сіл Бужанка, Бортнів, Лежниця, Поромів, Верхнів, Млинище.  Табори будуть працювати протягом 14 днів з дворазовим харчуванням. У перший день роботи табору з денним перебуванням для вихованців були проведені різноманітні цікаві заходи, які були націлені на розвиток творчих здібностей дітей, вдосконалення спортивних навичок: відкриття табірної зміни «Ласкаво просимо!», ігрова галявина «Давайте познайомимось», розважальна програма «Хай сонцю і квітам всміхаються діти».
З метою попередження дорожньо-транспортного травматизму для дітей було проведене практичне заняття «Безпечний шлях до табору».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити