image
 |  0 30 Травня 2018 | 15:00

Бій із Усиком, який відбудеться 21 липня: місце проведення досі невідоме

Фінальний бій Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS) між українцем Олександром Усиком і росіянином Муратом Гассієвим запланований на 21 липня, але досі не визначено  місце проведення.


Своє невдоволення цим фактом висловив тренер російського боксера Абель Санчес.
"Мені сказали, що бій з Усиком запланований на 21 липня, але ще немає місця проведення. Якесь божевілля", - цитує наставника Гассієва Sport Arena.

Нагадаємо, фінал Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS) між українським чемпіоном WBC і WBO у важкій вазі Олександром Усиком (14-0, 11 КО) і росіянином Муратом Гассієвим (25-0, 19 КО) відбудеться після чемпіонату світу-2018 з футболу. Бій мав відбутися 11 травня в Джидді, але був перенесений через травму українця. Труднощі у переговорах щодо місця проведення виникають через те,  що Усик не хоче проводити бій у Москві, а російська сторона наполягає, щоб поєдинок відбувся там, де вирішить WBSS.
Читайте також: Переможець Ліги чемпіонів УЄФА «Реал» із Мадрида презентував нову форму
Переможець бою Усик - Гассієв стане володарем п'яти чемпіонських поясів у важкій вазі (WBA, WBC, WBO, IBF і за версією The Ring), трофея Мухаммеда Алі та чека на 10 мільйонів доларів призових.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити