image
 |  0 30 Травня 2018 | 15:45

Спалили джип помічника нардепа

У ніч на 29 травня на ­просп. Петра Григоренка в Києві невідомі спалили позашляховик БМВ Х5 33-річного Станіслава Коломійця, помічника народного депутата Радикальної партії Ігоря Мосійчука. Автомобіль стояв на стоянці неподалік супермаркетів "Метро" й "Епіцентр".
— Біля цієї машини я нікого не бачив, — розповідає сторож стоянки 63-річний Сергій. — Коли загорілася, то до неї одразу підбігли поліцейські, тушили вогнегасником. Потім казали, що авто підпалив мотоцик­ліст. Кинув щось і втік. Вони не гналися за ним, бо гасили машину.

Автомобіль Станіслава Коломійця був 2012 року випуску. Такий коштує майже 1 млн грн. Позашляховик і сусідні з ним автівки "Мітцубісі Аутлендер" і "Рено Сценік" згоріли.
Станіслав Коломієць живе у Солом'янському районі столиці. Останній місяць мешкає з тещею на просп. Петра Григоренка, бо його квартиру ремонтують. Машину ставив на стоянку.
— Думаю, це політичний тиск або помста одного з моїх бізнес-­партнерів, — каже Станіслав Коломієць, 33 роки. — Я здаю в оренду приміщення автомийкам, шиномонтажам.
— Обурює те, що злочин скоїли на очах патрульних, які стояли поруч, — написав у соціальній мережі нардеп Ігор Мосійчук. — Вони ж самі нічого не зробили, щоб затримати злочинця.

25 жовтня 2017 року на Ігоря Мосійчука скоїли замах — піді­рвали моторолер на виході з телеканалу "Еспресо". Загинули охоронець депутата й перехожий. Мосійчук і ще четверо людей були поранені.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити