image
 |  0 30 Травня 2018 | 14:31

У Ковелі поліція виявила автомобіль із підробними документами

Співробітники сектору реагування патрульної поліції Ковеля під час патрулювання зупинили автомобіль «Opel Vectra» під керуванням 19-річного жителя Ковельського району.
Про це 30 травня 2018 року «ВолиньUA» повідомили у Ковельському відділі поліції Волинської області.
Під час перевірки документів поліцейські виявили невідповідність записів у реєстраційних документах із номерами вузлів та агрегатів автомобіля, свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу з ознаками підробки. За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження.
Транспортний засіб вилучили та доставили на спецмайданчик відділу поліції.
Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.290 (знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років. Триває слідство.
Нагадаємо, що в Ковелі поліцейські на місці злочину заскочили крадія радіаторів із тепловоза. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити