image
 |  0 31 Травня 2018 | 14:15

День захисту дітей: Луцький зоопарк дарує знижки та приємні сюрпризи

1 червня, у Міжнародний день захисту дітей у Луцькому зоопарку організовують свято для частих відвідувачів - діток. Запрошують усіх бажаючих отримати чудові емоції.
Про це «ВолиньUA» стало відомо із соціальної мережі Facebook «Луцький зоопарк»

«Свято наближається! Хочете - вірте, хочете - ні, але одне з наших найулюбленіших у році! Бо воно - "професійне" для наших найвдячніших відвідувачів - діток!
Отож, 1 червня, у Міжнародний день захисту дітей маємо для винуватців свята приємний бонус - запрошуємо на гостину на один квиток двох діток (така собі 50-відсоткова знижка). Домовилися з небесною канцелярією - тому гарну погоду гарантуємо  Отож, від вас - лише бажання провести час у місці найкомфортнішого відпочинку на природі у межах міста.
Продовження свята - 3 червня. На території навпроти входу в зоопарк - майстер-клас з ліпки глиною + приємні сюрпризи! Стартуємо о 13.00. Проводитиме це навчання Громадська організація "Зірка Надії" та Жаловага Олександр.
Отож, до зустрічі!» - йдеться в повідомленні.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити