image
 |  2 31 Травня 2018 | 14:58

Депутати Іваничівської райради звертаються до Генпрокуратури з проханням розслідувати вбивство 18-річного іваничівця

Сьогодні, 31 травня, під час засідання 26-ї сесії Іваничівської районної ради депутати одноголосно підтримали звернення, ініційоване головою ради, свободівцем Андрієм Бадзюнем, до Генерального прокурора України Юрія Луценка, Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова та Міністра охорони здоров’я України Уляни Супрун щодо розслідування вбивства 18-річного іваничівця.
Про це інформує «ВолиньUA».
У зверненні народні обранці просять у короткі терміни розслідувати вбивство 18-річного мешканця Іванич, студента 2-го курсу Університету державної фіскальної служби України у місті Ірпінь Сергія Осуховського. Винних у скоєнні злочину покарати, а також притягнути до відповідальності медиків, які не надали вчасної й кваліфікованої допомоги.
Сергій Осуховський родом із Іванич. Був жорстоко побитий і майже тиждень лежав у комі в лікарні міста Ірпінь. Згодом його транспортували у Головний військовий клінічний госпіталь Міністерства оборони України в Києві.
На жаль, врятувати Сергія не вдалося. Поховали хлопця 27 травня в Іваничах.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити