image
 |  2 31 Травня 2018 | 13:06

Пустовіт дав щедрі премії своїм заступникам та радникам

Преміюють працівників апарату виконавчого комітету Луцької міської ради.
Про це йдеться у розпорядженні міського голови від 25 травня, - інформує "ВолиньPost".
У розмірі 120 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг посадової особи місцевого самоврядування, надбавки за вислугу років та інших доплат і надбавок отримають:
- заступник міського голови Григорій Недопад;
- заступник міського голови Олександр Рачков;
- заступник міського голови Костянтин Петрочук;
- заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич.
У розмірі 250 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг посадової особи місцевого самоврядування, надбавки за вислугу років та інших доплат і надбавок преміюють радника міського голови Ігоря Поліщука.
У розмірі 120 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за вислугу років та інших доплат і надбавок радника міського голови отримає премію Анатолій Миронюк.
У розмірі 100 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за вислугу років та інших доплат і надбавок преміюють помічника міського голови Бориса Смаля та радника міського голови Мар’яну Сорочук.
Премії виділять відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09.03.2006 № 268 „Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату орга­нів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів” із змінами та доповненнями, Колективного договору між адміністрацією та трудовим колективом виконавчих органів Луцької міської ради на 2016-2020 роки.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити