image
 |  0 31 Травня 2018 | 06:03

Сектанський молитовний сніданок у Києві збере рекордну кількість гостей

Сектанський «Національний молитовний сніданок», присвячений 1030-річчю хрещення Київської Русі-України, за участю близько 700 гостей з 15 країн світу відбудеться у Києві 31 травня.
Про це 30 травня 2018 року повідомляє сайт «Укрінформ».
Про це "Укрінформу" повідомив один із організаторів проведення сніданку, народний депутат, голова міжфракційного депутатського об'єднання «За духовність, моральність та здоров'я України» Павло Унгурян (фракція «Народний фронт»).
Національний молитовний сніданок проводиться вже всьоме, організований християнською групою у Верховній Раді України. Цьогоріч молитовний сніданок присвячений темі 1030-річчя хрещення Київської Русі. На ньому буде рекордна кількість учасників - близько 700 осіб з більш ніж 15 країн світу, - зазначив він.

За словами Унгуряна, планується, що участь у сніданку візьмуть Президент Петро Порошенко, Прем'єр-міністр Володимир Гройсман, секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов. Також подія пройде за участю голів українських церков, Всеукраїнської ради церков і релігійних організацій, дипломатів, керівників дипломатичних місій.
Особливими гостями будуть гості із закордону, країн Європейського Союзу, депутати Європарламенту. Також очікуються і американські гості, а саме велика делегація із США на чолі із найвпливовішими діячами Республіканської партії, діючий конгресмен Луї Гомерт, - наголосив депутат.
Особливим гостем сніданку є голлівудська зірка Стівен Болдвін, один із чотирьох братів актора Аліка Болдвіна, який, як зазначив Унгурян, приїхав підтримати Україну у важкі часи.
Сніданок відбудеться у міжнародному конгрес-центрі «Український дім».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити