image
 |  0 31 Травня 2018 | 14:30

Скільки отримують гравці ФК «Динамо»? - офіційні дані

Футболісти і керівники київського «Динамо» отримують дуже скромну офіційну зарплату.
Станом на січень 2018 року найбільше заробляли в столичному клубі Олег Гусєв, Денис Гармаш та Євген Хачеріді. Їх зарплата складала 20 тисяч 204 гривні, інформує «Українська правда», посилаючись на зарплатну відомість столичного клубу.
За неофіційною інформацією УП, в останній рік зарплата Гусєва в київській команді була на рівні 50 тисяч доларів на місяць.
Нинішній капітан «Динамо» Віктор Циганков отримує в команді трохи більше 19 тисяч гривень на місяць. Сергій Сидорчук має зарплату в трохи більше, ніж 20 тисяч гривень на місяць.
За інформацією джерел, у того ж Сидорчука зарплата «в конверті» на рівні 1 млн євро на рік. Тобто, більше 80 тисяч євро на місяць.
Головний тренер київського «Динамо» Олександр Хацкевич, згідно відомості, за свою роботу отримує грошову нагороду у 18 тисяч гривень на місяць. А найбільше серед тренерського штабу отримує зарплату тренер воротарів Михайло Михайлов, в якого більше 22 тисяч на місяць.
Серед легіонерів найбільшу зарплату має Дьємерсі Мбокані в розмірі 20 191 гривня на місяць. В інших закордонних гравців «Динамо» від 13 до 19 тисяч гривень на місяць.
Спортивний директор «Динамо» Олексій Михайличенко заробляє лише 10 тисяч гривень. А генеральний директор клубу Реваз Чохонелідзе, що свого часу працював в італійському «Мілані», отримує і того менше - 9 тисяч гривень на місяць.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ковельчани Ксенія Токар та Денис Остапук взяли «золото» і «срібло» чемпіонату Європи з пауерліфтингу у Франції

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити