image
 |  0 31 Травня 2018 | 12:45

«Укртелеком» знову підвищує тарифи

На українців чекає чергове підвищення тарифів на послуги «Укртелекому».
З 1 червня підвищується вартість тарифних планів «Домашній Базовий», «Загальний базовий» і «Домашній Безлімітний» на 8,2-11,2% (на 6 грн з ПДВ). Підвищення тарифів не стосується абонентської плати, яка регулюється державою.
Про це повідомляє прес-служба компанії.
Відзначається, що вартість тарифних планів, що включають тільки абонплату і відповідають граничним тарифам на загальнодоступні телекомунікаційні послуги, встановленими НКРЗІ, не змінюється, уточнює прес-служба.
В «Укртелекомі» роз'яснили, що збільшення собівартості надання послуг відбулося, у тому числі, за рахунок підвищення тарифів на матеріальні ресурси (паливо, електроенергія).
У пакетні хвилини входять міжміські дзвінки, розмови з абонентами SIP-телефонії, розмови з абонентами мобільного зв'язку.
Вартість пакетних хвилин буде збільшена на 6 грн з ПДВ для тарифних планів «Домашній Безлімітний» (до 79 грн в містах і 74 грн в селах), «Загальний базовий» (до 63,48 грн в містах і 59,47 грн в селах) і «Домашній Базовий» (до 74 грн в містах і 69 грн в селах).
Місцеві розмови в цих тарифних планах не тарифікуються: абонент може без обмежень спілкуватися в межах одного міста або району.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити