image
 |  0 31 Травня 2018 | 11:00

Волинська облрада підтримала звернення щодо Антиолігархічного пакету законів

Волинська обласна рада підтримала звернення до Верховної Ради щодо необхідності ухвалити Антиолігархічний пакет законів, внесений фракцією ВО "Свобода".
Текст звернення зачитав перший заступник голови Волинської облради свободівець Олександр Пирожик.
"Найбільші виклики, які сьогодні постали перед українцями, це – війна, корупція і тотальне зубожіння нації. Але найстрашніше – непевність у завтрашньому дні, тривога кожного українця за майбутнє дітей. Причиною цього є олігархія. Саме українська олігархія є основою системної корупції. Попри створення нових антикорупційних органів і задекларовану на найвищому рівні боротьбу з корупцією, її рівень лише зростає. Олігархія є причиною зубожіння українців. Олігархи є лютим ворогом середнього класу. Вони панічно бояться конкуренції, яка підриває їхню монополію, як найшвидший спосіб отримання надприбутків. Олігархи прагнуть закріпачити українців, змусити націю працювати на себе запівдурно, але купувати – втридорога. Олігархія зацікавлена у війні без кінця. Бо поки нація воює, олігархи мародерствують. Вони гендлюють із країною-агресором та ведуть торгівлю на крові з окупованими територіями", - заявив у виступі Олександр Пирожик.
"Сьогодні Україною правлять олігархи. Вони деформують українську економіку і політику. Чому в нас постійно ростуть ціни? Тому що панують монополії на ринку. Щороку підвищують тарифи. Щороку українці змушені все більшу частину своїх доходів спрямовувати на непомірні апетити купки нуворишів, які у своїх руках тримають основні галузі економіки. Ухвалення антиолігархічних законів завдасть непоправного удару по пануванню олігархічної системи в Україні і відкриє перспективи розвитку сучасної держави», - наголосив голова фракції ВО «Свобода» Анатолій Вітів.

Зрештою депутати підтримали проект рішення. "За" проголосували 36 обранців громади.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити