image
 |  0 31 Травня 2018 | 07:17

Засідання українського уряду – низькопробне шоу з елементами дурки, - політичний аналітик Олександр Солонько

Політичний аналітик Олександр Солонько називає засідання українського уряду низькопробним шоу з елементами дурки і підозрює, що в режисерів урядових засідань у медичних картках є щось про психлікарню чи наркодиспансер.
Про це Олександра Солонько написав у Фейсбуці.
«Якщо ви не дивитесь засідання уряду, то в принципі, правильно робите. Низькопробне шоу, але сьогоднішню дурку в порядку виключення можна було подивитися.
Сидить значить біля Гройсмана хлопчик років 6 чи близько того (сьогодні на засідання привели дітей та підлітків). Хлопчик значить русявий в окулярах і звуть Арсенієм. Хто не дивився - кажу зразу, що це не жарт.
І дали значить дітям питання поставити. Ну хтось запитав чому люди з країни тікають (в Гройсмана видно вирішили оригінально виправдатися за те, що глава уряду не прочитав дослідження міграційних процесів у авторитетній газеті). Хтось про приміщення для шкільного парламенту на Дарниці чи щось таке.
А от маленького Арсенія цікавить що ж зробить уряд з автомобілями на євро номерах. Я сміявся і плакав водночас. Бляхи то така справа. Тема вже обтесана і обговорена мільйон разів. Навряд чи щось нове дізнаємось. Але дитину під це діло підставляти. Це вже вибачте край», - зазначає Солонько.

Політолог каже, що хотів би я подивитися на режисера цього дійства і його медичну картку.
«Там явно має бути щось про психлікарню чи наркодиспансер. Не в образу пацієнтам цих закладів. Вони не винні в тому, що люди, котрі придумують отаке, могли бути їх сусідами по палаті».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити