image
 |  2 1 Червня 2018 | 07:32

У Луцькому геріатричному пансіонаті облаштували тренажерний зал (ВІДЕО)

Велотренажер, орбітрек, бігова доріжка та інший спортивний інвентар. Тепер мешканці геріатричного пансіонату можуть займатись спортом у новому тренажерному залі. Ремонт та облаштування повністю за рахунок благодійника.
Про це йдеться в сюжеті "12каналу".
Загалом на роботу витратили 130 тисяч гривень. За півтора місяці тут відремонтували приміщення і купили тренажери. Кажуть - за час ремонтів встигли познайомитись із мешканцями та врахувати їхні пропозиції.
Відкриттю спорткомплексу мешканці дуже зраділи. Тетяна, яка живе тут вже десять років, розповідає - чекала на повноцінний тренажерний зал, оскільки вона, незважаючи на проблеми зі здоров'ям, обожнює спорт.
Тож на нових тренажерах жінка буде готуватись до наступної спартакіади. Обіцяє, що тепер без медалі не повернеться. За словами директорки закладу, наразі тут живе сто шістдесят мешканців, і більшості з них потрібні легкі фізичні навантаження.
Окрім цього, ініціативна група працівників компанії "СКФ-Україна" також купила і встановила декілька лавок біля входу у будівлю. А ще - оновила фруктовий сад: тут посадили майже тридцять саджанців яблунь.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити