image
 |  0 1 Червня 2018 | 10:05

За вечір на Волині у ДТП потрапили дві дитини

Учора ввечері, на вулиці в селі Острівок внаслідок автопригоди травмувався 6-річний хлопець, а в Луцьку під колеса «Opel Vivaro» потрапила 17-річна дівчина. Обох потерпілих госпіталізували.
Про це «ВолиньUA» повідомили у Секторі комунікації поліції Волинської області.
Близько 18 години в селі Острівок Володимир-Волинського району, 6-річний хлопець, виїжджаючи із подвіря будинку на велосипеді, зіткнувся із причіпом автомобіля «МАЗ», за кермом якого перебував 60-річний житель Володимира-Волинського.
Внаслідок автопригоди дитина отримала тілесні ушкодження. Хлопця госпіталізували у відділення реанімації Волинської обласної дитячої лікарні.
Цього ж дня, близько 22 години, на вулиці Глушець у Луцьку під колеса «Opel Vivaro», під керуванням 23-річного лучанина, потрапила 17-річна жителька обласного центру. Вона перебігала проїжджу частину у невстановленому місіці. Її госпіталізували у відділення реанімації міської лікарні.
За обома фактами ДТП слідчі розпочнуть кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває перевірка.
Нагадаємо, що напередодні в Ківерцях зіткнулися два вантажних автомобілі. Внаслідок автопригоди постраждали водії транспортних засобів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити