image
 |  0 2 Червня 2018 | 08:42

Священики й тисячі вірян помоляться сьогодні за Україну

Національний день молитви за Україну відзначається 2 червня.
Про це 02 червня 2018 року повідомляє сайт «Укрінформ».
[embed]https://youtu.be/fZNyV9iXfLo[/embed]
У цей день очільники провідних християнських церков, священнослужителі та віряни об'єднаються у загальнонаціональній Молитві за Україну.
Про це повідомляється на сайті події, де також відбудеться трансляція заходу.
В часи великих потрясінь та випробувань наш народ особливо потребує духовного єднання та спільної молитви. Саме тому мільйони віруючих з різних християнських церков України вирішили об'єднатися у спільному служінні, головна мета якого - молитва заради встановлення миру та справедливості, прощення та порозуміння, задля відродження та кращого майбутнього українського народу. 2 червня 2018 року глави провідних християнських церков України, сотні священнослужителів, тисячі християн України об'єднаються у загальнонаціональній Молитві за Україну, - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, молитовне служіння відбудеться у столичному Палаці спорту (Спортивна площа, 1), початок о 17 годині. До цього заходу приєднаються тисячі помісних церков у різних містах, населених пунктах та селах з усіх областей України.
Члени Духовної ради Національного дня молитви за Україну розробили відповідну Декларацію, де викладені основні цілі, напрями та рекомендації щодо проведення молитовного служіння. Цей документ проголошує наміри християн України об'єднатися у молитві заради миру,  справедливості, духовного та економічного відродження та кращого майбутнього нашої країни.
Ідея скликання Національного дня молитви за Україну була запропонована міжнародним Євангелістом із Великої Британії Девідом Хасавеєм, який багато років свого служіння присвятив Україні, тому дуже переймається подіями, що відбуваються у країні. У своєму власному житті він багато разів бачив відповідь Бога на молитву віри. Тому він закликав усіх українців, віруючих та невіруючих, об'єднатися у молитві до Бога, щоб Він змінив Україну. У співпраці з Девідом стали українські християнські церкви.
Як повідомляв «Укрінформ», Президент України Петро Порошенко підтримав проведення 2 червня Національного дня молитви за Україну та подякував усім представникам церков, які щоденно моляться за армію, за Україну й допомагають у вирішенні соціальних проблем, породжених війною.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити