image
 |  0 2 Червня 2018 | 06:12

Війна за 01.06.2018: 33 обстріли, 1 поранений

Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил контрольована.
Про це 02 червня 2018 року на своїй сторінці у Facebook повідомила прес-служба ООС.
Упродовж минулої доби, 1 червня, російсько-окупаційні війська продовжували випробовувати на міцність оборону захисників Кримського, Світлодарска, та Маріуполя. Наші війська вели активну оборону та адекватно відповідали на дії противника.
Окупанти 33 рази за добу порушували режим припинення вогню, з них 3 рази застосовували важке озброєння.
В районі населеного пункту Кримське, що на Луганщині, а також на Горлівському напрямку в районі населених пунктів Троїцьке та Луганське ворог вдавався до провокацій, відкривав турбуючий вогонь зі стрілецької зброї. Підрозділами об’єднаних сил вогневі точки противника були швидко подавлені.
В районі Авдіївки та на інших напрямках відзначається застосування окупантами снайперів. Водночас, наші підрозділи вживають низку контрснайперських заходів, не допускаючи активізації снайперського вогню противника.
Активні бойові дії продовжують тривати в районі населених пунктів Чермалик, Павлопіль, та Широкине. Противник двічі застосовував на цьому напрямку важке озброєння - 122-мм артилерію та 82-мм міномети.
За добу, що минула, поранення отримав 1 український воїн, якого оперативно було доставлено до шпиталю, де йому була надана медична допомога.
Упродовж поточної доби втрат наших військ немає. Втрати противника, за даними розвідки, склали 3 окупанта знищено та 2 поранено.
Сьогодні, о 6.10 ранку російсько-окупаційні війська обстріляли із стрілецької зброї КПВВ «Майорське». Постраждалих, на щастя, немає.
Більш докладну інформацію про події, які відбуваються в районі проведення операції буде оприлюднено під час щоденного брифінгу представника Об’єднаних сил.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити