image
 |  2 2 Червня 2018 | 08:11

Як луцькі першачки «штурмували» пожежні частини (ФОТО)

З самого ранку 1 червня у 1-й державній пожежно-рятувальній частині міста Луцька лунали сирена і дитячі голоси.
Про це 02 червня 2018 року «ВолиньUA» повідомили в УДСНС України у Волинській області.
11.jpg5.jpgТак щебечуть першачки 17-ї школи з обласного центру. У міжнародний день захисту дітей працівники ДСНС приймають клас за класом - підростаюче покоління хоче дізнатися більше про одну з найблагородніших професій – рятувальника.
2.jpg6.jpgЯк і чому виїздить пожежний МАЗ, коли і нащо включається сирена на пожежному авто, як працювати в апаратах на стисненому повітрі, адже їх і підняти важко, звідки біжить вода в автівці і багато іншого намагалися вкласти у свої юні голови школярі.
3.jpg8.jpgДетально, із захватом та непідкупною цікавістю, заглядали у кожен куточок пожежної частини, розглядаючи усі можливі спецзасоби пожежних, обступили-обліпили  рятувальників та пожежний автомобіль, як мурашки в мурашнику, і все запитували, запитували, бо цікаво.
4.jpgРятувальники щасливі – дітям свято безпеки у  доступній для їх сприйняття формі - екскурсії, що завжди дає хороший результат, оскільки постійно приділяючи значну увагу малечі, бачать як щороку поповнюються лави служби порятунку молодими працівниками ДСНС. І, можливо, саме вони теж приходили у гості до рятувальників.
9.jpgПодібні заходи зараз тривають  і у частині спеціальної пожежної техніки міста Луцька та проводяться у районних пожежно-рятувальних підрозділах.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити