image
 |  0 3 Червня 2018 | 17:41

Мати Кольченка заявляє про телефонний дзвінок із погрозами з Росії

Матір незаконно засудженого в Росії українського активіста Олександра Кольченка заявляє про телефонний дзвінок з погрозами із Росії, а саме - від представника громадської наглядової ради Челябінської області Василя Катане.
Про це 03 червня 2018 року повідомляє сайт «Укрінформ».
Про це Лариса Кольченко повідомила в ефірі Громадського радіо.
1 червня мені подзвонив чоловік, що представився членом суспільної наглядової ради Челябінської області. Він вимагав, щоб я вмовила Сашу припинити голодування, і просив не зустрічатися з адвокатом. Усе це зроблено для того, щоб Саша опинився в ізоляції, не відчував підтримки і відмовився від прийнятого рішення, - сказала вона.

Матір Кольченка додала, що не має зараз жодного зв’язку з сином, але припускає, що на нього також тисне адміністрація колонії з вимогою припинити голодування.
Вона також зазначила, що адвокат, який зараз відвідує Олександра, не займається його захистом, а просто зустрічається з ув’язненим і передає інформацію.
Адвокат відвідав його 31 травня. З його слів, Саша дуже схуд, але на здоров’я не скаржився. Раніше йому діагностували дефіцит ваги, він лежав у лікарні. За чотири роки перебування в колонії у нього підірване здоров’я, і це голодування може завдати йому непоправної шкоди, - наголосила матір Кольченка.

Вона також додала, що відколи її син оголосив голодування ніхто з представників української влади не зв’язався з нею.
Як повідомлялося, український політв’язень, незаконно ув’язнений у Росії Олександр Кольченко оголосив голодування 31 травня. Його вимога - звільнити незаконно ув’язненого Олега Сенцова. Таким чином Кольченко вирішив підтримати Сенцова, який голодує від 14 травня, вимагаючи звільнити всіх українських політв’язнів, яких утримує російська влада.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити