image
 |  4 3 Червня 2018 | 16:12

В Луцьку відбувся Волинський обласний стрілецький турнір імені Героя України Мирослава Мисли

2 червня в місті Луцьку відбувся Волинський обласний стрілецький турнір імені Героя України Мирослава Мисли серед юніорів організований ВГО «Сокіл» Волинь.
Про це 03 червня 2018 року «ВолиньUA» повідомили організатори.
Участь в турнір взяли учні і студенти навчальних закладів волинської області.
Турнір проходив у тиру розважального центру Адреналін Сіті.
Учасники повинні були подолати 100 метрів бігом в екіпіровці (хлопці в бронежилеті, дівчата в розгрузці) та зі зброєю в руках, якою була страйкбольна копія АК-47. Далі вони заходили в тир, де на їх чекав інструктор. Декілька пострілів з двох позицій по двох цілях і все це на час.
Підрахунок балів точних попадань та найкращий час виявив призерів. Ними стали: перше місце - студент технічного коледжу Денис Щур; друге завоював його колега по коледжу Юрій Миронюк; третє місце - учениця військового ліцею Ганна Самосик. Варто відзначити і ковельчанина Максима Колядюка, котрий так само увійшов у призери і отримає свою винагороду.
Щодо першої трійки призерів то окрім грамоти вони отримали і цінні подарунки.
Загалом я задоволений проведеним турніром, як думаю і Мирослав, котрий спостерігав за ним із небес. В ньому взяли участь більше 10 учасників із Луцька та Ковеля, учні і студенти. Всі вони проявили бажання і енергію. А опісля турніру - захоплення зброєю, задоволення і радість від участі. Зростають нові Мисливці на ворогів української державності і це тішить. Тішить і те, що все пройшло в дружній, конкурентній атмосфері. І хоча я доволі понервував, бо вперше організував у таких масштабах, та все ж сповнився намірів продовжувати. Що говорити: за два тижні плануємо організувати аналогічний турнір серед дорослих у віці від 21 року. Таким учасникам доведеться подолати смугу перешкод і в тирі виконати точні влучання в ціль пострілами з рушниці.
Хотів би подякувати і тим хто допоміг в організації. А це інтенданту ВГО «Сокіл» Волинь Олегу Козуку, Богдану Жишко (за страйкбольні приводи) та ветерану війни з московською ордою, добровольцю батальйону «Січ», члену «Легіону Свободи» Василю Озоровському (за бронежилет і розгрузку). Без вас, хлопці, це було б неможливо. Усю патріотичну молодь запрошую долучатись до ВГО «Сокіл»-Волинь, а тим, кому за 21 рік, - до турніру імені Мирослава Мисли (Мисливець), - поділився думкою керівник ВГО «Сокіл»-Волинь Максим Новицький.

Більше фото із заходу - на сторінці Максима Новицького у мережі Фейсбук.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити