image
 |  0 3 Червня 2018 | 12:04

Володимирщина: у Зорі відсвяткували День села

Футбольним турніром, піснями та іншими розвагами відсвяткувати день села у селі Зоря Володимир-Волинського району.
Про це інформує «ВолиньUA».
2 червня 2018 року у Зорі вперше відсвяткували день села.  Гарно провести час та розважитися зміг кожен, хто завітав на свято. Пісенний настрій подарували культпрацівники із зорянського будинку культури та запрошені гості із сусіднього села Стенжаричі. Молодь змогла порозважатися на святі фарб – холі та взяти участь в різних конкурсах і отримати призи.
Люблять у Зорі відпочивати й активно, тому футбольна гра між командами Зоря та збірної Білин-Охнівка, була запеклою. З рахунком 5:4 перемогла Зоря. Вітання та грошові винагороди за перше та друге місце у футбольному турнірі гравці отримали від депутата Володимир-Волинської райради, свободівця Павла Карпюка.
«Сьогодні започаткували день села в Зорі. Переконаний, що з кожним роком свято буде все масштабнішим, а для мешканців села, і навколишніх сіл, приємно проведений час, гарні враження та емоції. Як завжди приємно вразили своїми виступами та співами місцева культура, за що їм велике дякую», – підсумував Павло Карпюк.




 

 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити