image
 |  0 4 Червня 2018 | 12:45

Представник з Волині – серед переможців Першої спартакіади ДФС

Начальник відділу протидії незаконному обігу підакцизних товарів оперативного управління ГУ ДФС у Волинській області Микола Чубаєвський виборов друге місце в особистому заліку з гирьового спорту Першої  спартакіади Державної фіскальної служби України.
Про це «ВолиньUA» повідомив відділ організації роботи ГУ ДФС у Волинській області.
Свого колегу – призера змагань всеукраїнського рівня, працівники ГУ ДФС у Волинській області вітали словами щирої подяки та побажаннями нових спортивних досягнень та успішних результатів в роботі.

За активну участь, волю до перемоги та витримку, командний дух та гідний результат за підсумками спартакіади ДФС подяками відзначено всіх учасників волинської команди, котрі виступали в шести видах спорту.
«Команда з Волині достойно презентувала органи доходів і зборів області на спортивних змаганнях національного рівня. Волинські фіскали у загальному заліку посіли восьме місце серед 28 команд. Такий досить високий результат - не випадковий, оскільки наша робота передбачає належний рівень фізичної підготовки. Працівники податковій міліції, ГУ ДФС в області та Волинської митниці ДФС продемонстрували повну відповідність професійним стандартам», - наголосив в.о. начальника ГУ ДФС у Волинській області Віталій Чуй.

У спортивному заході всеукраїнського рівня, що проходив 1-3 червня 2018 року в м. Одеса, брали участь команди територіальних органів ДФС з усіх регіонів України.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити