image
 |  0 4 Червня 2018 | 06:16

Учасника АТО судять за порятунок журналістів від «тітушок»

Учасник АТО Павло Павлов з позивним «Аскольд» опинився на лаві підсудних після того як заступився за журналістів перед тітушками в Обухові.
Про це 03 червня 2018 року повідомляє сайт «ЗІК».
Про це Павлов написав на своїй сторінці в Facebook.
Врятував журналістів, спинив хуліганів, упередив насилля над людьми. Не допустив незаконного заволодіння зброєю, але судять мене. Завтра в мене суд на 14.30 апеляційний киівської області. Володимирська 15, – пише він 3 червня.

Інцидент, за який судять бійця, стався 3 травня в місті Обухів. Перебуваючи в автобусі Павлов побачив, що група тітушек стала нападати на знімальну групу і погрожувати їм. Він спробував втихомирити нападників і також отримав погрози на свою адресу. Павлов попередив, що він озброєний і буде стріляти.
Коли один з учасників події почав бити журналістку, ветеран вистрілив в повітря. Після цього Павлов був затриманий, а теперь його судять.
Пашу «Аскольда» знаю давно. Паша правильний. І Паша люто воював в 14-16му. Паша в Обухові захищав себе і журналістів від тітушні. В тому числі за допомогою зброї. Особистого бойового нагородного пістолета. Там все є на відео. Пістолет у Паші забрали. Шиють дєло. Не тітушні. Не організаторам тітушні. Не ментам імпотєнтним і проплаченим. Паші шиють.Подивіться відео, – пише з приводу ситуації волонтер Роман Синіцин.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити