image
 |  0 4 Червня 2018 | 16:30

Я попросив команду здобути результат, - Шевченко

У контрольній грі з албанцями збірна України здобула значну перемогу - 4:1. Наставник українців Андрій Шевченко так прокоментував гру:
"Наразі націлюємося більшою мірою на результат, я просив хлопців про це. Незважаючи на те, що закінчився чемпіонат і було мало часу на відновлення, я попросив команду здобути результат, тому що наступні ігри, які на нас чекають, - офіційні. Налаштування на матч було відповідне, і це відобразилося на полі.
Ярмоленко? Його голи мають значення для психологічного відновлення Андрія. Тривала реабілітація після травми завадила йому провести кінцівку сезону у своєму клубі. Ми бачимо його функціональний стан, він постійно додає, і позитивним моментом для нього є те, що він зіграв два матчі, двічі забив, віддав дві гольові передачі. Я радий за нього і радий за команду.
Ротація показала, що гравці розуміють своє завдання. В одному з епізодів ми припустилися помилки, захисники не розрахували, у вільну зону увірвався гравець, який небезпечно пробивав. А так, чогось особливого опоненти перед нашими воротами не створили. Перший тайм був взагалі непоганий, у другому ми попросили контролювати м'яч. Хлопці, які вийшли на заміну, вдало увійшли у гру. Рахунок 4:1 говорить сам за себе. Це хороша репетиція, яка дає психологічну впевненість перед наступними матчами. А зараз я побажав всім удачі в їхніх клубах: вони відпочинуть і розпочнуть підготовку до нового сезону. Восени на нас чекають серйозні матчі.
Щодо ротації складу, то це - моя філософія. Для того, щоб усі гравці, яких ми задіюємо, а це - 24-25 футболістів, рівноцінно розуміли свою позицію на футбольному полі. Ця ротація, яку ми зараз провели, показала, що гравці розуміють своє завдання і своє місце в ігровій схемі. Те, що ми запланували, вдалося виконати. Звісно, варто зауважити, що й албанці давали нам це робити. Загалом провели пристойний матч.
Найважливішими будуть офіційні матчі у вересні. Товариські ігри потрібні суто для підготовки до таких поєдинків. Мені важливо було подивитися, як гравці співдіють із партнерами і розуміють свою позицію на полі, формують структуру гри.", - передає слова Шевченка офіційний сайт ФФУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині стартує спортивно-патріотичний фестиваль учнівської молоді

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити