image
 |  0 4 Червня 2018 | 12:30

Заяви Гройсмана – дешевий піар і намагання прикрити власну некомпетентність, – депутат Волиньради

Геній «базарної» економіки Гройсман сьогодні розродився заявою, що піде у відставку, якщо парламент не прийме закон про Антикорупційний суд. Проте насправді «відходити від корита» Гройсман не збирається. Подібні заяви – це дешевий піар і популізм та намагання прикрити власну бездарність і некомпетентність.
Принаймні, так вважає голова Волинської «Свободи» Анатолій Вітів. Про це він заявив на своїй сторінці у мережі Фейсбук.
«Власне, прозвучала відверта погроза. Проте виникає запитання: кому ж він погрожує? Коаліції, яка його призначила? «Народному фронту», який його підтримує? І яке Гройсман узагалі має відношення до Антикорупційного суду?» – дивується Анатолій Вітів.

Зі слів голови свободівської фракції в обласній раді, глава уряду займається економікою. І доурядувався він до того, що фінансова система без нових кредитів від МВФ та інших донорів скоро просто впаде, а купівельна спроможність громадян зараз доходить до критичної нижньої межі.
«У МВФ це прекрасно розуміють, тому й виставляють умову надання нового траншу – через політичний шантаж. Це – єдиний, на їхню думку, шлях змусити це збіговисько бариг і корупціонерів прийняти закон про АКС», – наголошує Анатолій Вітів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити