image
 |  4 4 Червня 2018 | 11:15

«Адреналіновий стрес для пасажирів», - лучанка про луцькі маршрутки

У Луцьку водій міської маршрутки поспішав проїхати на «оранжевий». Порушивши правила дорожнього руху, виїхав на зустрічну смугу аби не зачепити пішоходів, які уже почали переходити дорогу.
Про цю пригоду пише лучанка на своїй сторінці у Facebook.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку біля Центрального ринку маршрутка в’їхала у легковик (ФОТО).

«Маршруточний сервіс за 5 грн.
9,25 ранку. маршрутка № 24 (АС 05-13) перехід біля 5-ї школи. водій так поспішав проїхати на "оранжевий", що мусив викручувати кермо, аби не проїхатись по кількох пішоходах, які вже почали переходити дорогу на своє зелене. викрутив так, що захопив зустрічну смугу. щастя, що дорога була вільна, хоч зазвичай тут сильний рух. а потім кажуть, що біля 5-ї школи місце погане, аварії часто. а може це не місце таке, а люди?
світлофор тут видно добре і здалека, і зелений ні для кого несподіванкою не був. чи тепер в 5 грн входить не лише проїзд, а й адреналіновий стрес для пасажирів?
коли водії перестануть ганяти по вулицях міста і почнуть просто добре робити свою роботу?
в Одесі пасажири розраховуються за проїзд на виході. я б отак і в нас ввела з удосконаленням: платиш на виході рівно на стільки, на скільки оцей шофер наїздив. і хай сюди входить і салон без поручнів, і скрипучі гальмівні колодки, і відношення до пасажирів, і професіоналізм водія. тоді б тих 5 грн треба було б таки заробити...
»

 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити