image
 |  0 5 Червня 2018 | 11:45

Президія Ківерцівської райради відхилила звіт директора краєзнавчого музею

Президія Ківерцівської ради не включила в порядок денний чергової 26 сесії звіт директора Ківерцівського краєзнавчого музею Степана Войчика.
Про це інформує власкор «ВолиньUA».
Нагадаємо, депутати Ківерцівської районної ради одноголосно вирішили зняти з розгляду чергового пленарного засідання райради та відправити його на доопрацювання.
Однією з причин цього рішення є однобоке висвітлення директором Степаном Войчиком подій Другої світової війни, виготовлення інформаційних стендів без рецензій та відповідної проектно-кошторисної-документації.
Сьогодні відбулось засідання Президії Ківерцівської районної ради, де було розглянуто та схвалено порядок денний чергової 26 сесії районної ради, який складається з 26 питань.
Наступні 3 питання були зняті з розгляду  чергової 26 сесії районної ради та відправлені на доопрацювання.
- Про виконання рішення районної ради від 26.01.2015 №33/7 «Про затвердження Програми фінансово-господарської підтримки окремих суб’єктів та об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, сіл, селищ і міста району на 2015-2016 роки».
- Про звіт директора комунального підприємства «Ківерцівський районний краєзнавчий музей» Войчика С.В. про хід виконання Програми розвитку комунального підприємства «Ківерцівський районний краєзнавчий музей» на 2016-2018 роки.
- Про звіт директора комунального закладу «Лопатенський історико-природничий музейний комплекс» Шульгач В.О. про хід виконання Програми розвитку комунального закладу «Лопатенський історико-природничий музейний комплекс» на 2016-2018 роки.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити