image
 |  0 5 Червня 2018 | 11:15

Волинським журналістам кинули виклик

Працівники відділу інформаційної політики Волинської ОДА запрошують представників засобів масової інформації області на змагання із боулінгу та обіцяють переможцям цінні призи.
Про це інформує відділ інформаційної політики облдержадміністрації, - передає «ВолиньUA».
Змагання приурочені Дню журналіста та відбудуться 7 червня 2018 року в боулінг-клубі «Strike City» (ТРЦ «ПортCity»). Початок о 17.30 год.
Позмагатися у першості з боулінгу запрошують колективи усіх бажаючих ЗМІ, які у разі перемоги отримають цінні подарунки.
Зокрема, призом за зайняте І місце буде ноутбук від голови облдержадміністрації, за ІІ та ІІІ місця – інші цінні подарунки.
Окрім цього, боулінг-клуб «Strike City» за кращу гру подарує сертифікати на безкоштовні ігри кращій учасниці  та учаснику змагань.
Умови конкурсу:
Команда повинна складатися із 4-х гравців, мінімум двоє з яких мають бути жінки. Про склад та готовність команди взяти участь в змаганні слід повідомити т.в.о. начальника відділу інформаційної політики облдержадміністрації Каріну Мариневич, надіславши повідомлення на електронну адресу [email protected].
Деталі за телефоном: 096 459 23 88.
Прийом заявок для участі в змаганні триватиме до 17.00 год. 6 червня 2018 року.
Читайте також: Газета The New York Times дала друкованій журналістиці максимум 10 років

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити