image
 |  2 6 Червня 2018 | 15:42

Арнольд Шварценеггер відвідав українського боксера Ломаченка в лікарні (ВІДЕО)

Легендарний актор, губернатор і меценат Арнольд Шварценеггер відвідав українського боксера Василя Ломаченка, який відновлюється після операції на плечі.
Про це 06 червня 2018 року повідомляє сайт «Укрінформ».
Днями український чемпіон WBA в легкій вазі Василь Ломаченко успішно переніс хірургічне втручання на правому плечі після пошкодження, яке він отримав у титульному поєдинку з венесуельцем Хорхе Лінаресом.
[embed]https://youtu.be/Q7Nhd0BWVQQ[/embed]
Арнольд Шварценеггер відвідав Ломаченка в американській лікарні та привітав його з відмінною перемогою в попередньому бою.
Нагадаємо, Василь Ломаченко (11-1, 9 КО) в ніч на 13 травня в Нью-Йорку в 10-му раунді нокаутував Хорхе Лінареса (44-4, 27 КО) і відібрав у венесуельця титул WBA в легкій вазі. У другому раунді українець отримав розрив суглобової губи правого плечового суглоба, але успішно завершив боксерський поєдинок. Операція українського боксера Василя Ломаченка у виконанні одного з кращих хірургів США Ніла Елатраша пройшла успішно.
Василь Ломаченко зможе повернутися до тренувань у жовтні, а бій провести на початку грудня. Найбільш вірогідним суперником українського боксера є володар титулу WBO в легкій вазі мексиканець Раймундо Бельтран (35-7-1, 21 КО).

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити