image
 |  0 6 Червня 2018 | 06:01

Організатор збуту наркотиків у Маневицькій ВК №42 додатково відсидить 4 роки і 2 місяці

Засуджений Маневицької ВК №42, який збував наркотики іншим засудженим, перебуватиме в місцях несвободи на 4 роки довше.
Про це 05 червня 2018 року на своїй сторінці у Facebook повідомив заступник прокурора Волинської області Максим Киричук.
Згідно з рішенням Маневицького районного суду, один із засуджених, який відбуває покарання у Державні установі «Маневицька виправна колонія (№42)» за вчинення крадіжки та незаконні оборудки з офіційними документами, визнаний винним у збуті наркотичних засобів іншим засудженим, відтак перебуватиме у місцях позбавлення волі на 4 роки та 2 місяці довше.
Прокуратурою області у ході здійснення нагляду за місцями несвободи спільно з оперативними працівниками Державної установи у вересні 2017 року викрито цього засудженого у систематичному збуті наркотичних речовин. Покупці, так само засуджені, оплачували їх вартість шляхом перерахування коштів на номер одного з операторів мобільного зв’язку.
Рішенням суду громадянина визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України, й продовжено термін перебування його за ґратами на понад 4 роки.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити