image
 |  0 6 Червня 2018 | 15:12

Пакет антиолігархічних законопроектів, підписаний 151-м депутатом, передали для розгляду у ВРУ

Народний депутат України від ВО «Свобода» Андрій Іллєнко передав голові Верховної Ради України Андрію Парубію звернення з вимогою негайно поставити на порядок денний законопроекти з Антиолігархічного пакету докорінних перетворень.
Під зверненням поставив підпис 151 народний обранець, - інформують 6 червня 2018 року у прес-службі ВО «Свобода».
Депутати наполягають на негайному ухваленні ключових законопроєктів щодо деофшоризації української економіки: №0001-1 (Проект Закону про денонсацію Конвенції між Урядом України і Урядом Республіки Кіпр про уникнення подвійного оподаткування та запобігання податковим ухиленням стосовно податків на доходи та Протоколу до неї) і №1112 («Про повернення капіталів, що перебувають та зареєстровані в Республіці Кіпр, офшорних зонах та інших юрисдикціях, звільнених від подвійного оподаткування, або тих, що мають пільговий режим оподаткування»).
«Вимагаємо якнайшвидше перейти до розгляду цих законопроєктів та решти законопроектів із Антиолігархічного пакету докорінних перетворень. Ми будемо слідкувати за тим, як кожен депутат покаже свою позицію ‒ чи він на боці українців, чи олігархічного режиму, який грабує український народ», ‒ заявив Андрій Іллєнко.

Нагадаємо, що вже 113 місцевих рад (серед них ‒ 5 обласних, Київська міська та 11 міських рад обласних центрів) по всій країні ухвалили звернення до Верховної Ради, Президента та Кабміну з вимогою ухвалення законопроектів із Антиолігархічного пакету докорінних перетворень.
Докладніше про пакет законів: blogs.pravda.com.ua
Читати також: Волинська облрада підтримала звернення щодо Антиолігархічного пакету законів

Читати також: Ківерцівська районна рада прийняла звернення щодо Антиолігархічного пакету законів

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити