|  0 6 Червня 2018 | 10:15

У Ковелі за 5 місяців року перевиконали бюджет

У Ковелі, за підсумками 5-ти місяців, перевиконали бюджет. Як стверджують у фінвідділі, перевиконання стало можливим через зростання заробітної плати.
Про це інформує «ВолиньUA».
Отож, загальний обсяг доходів бюджету міста склав 406,9 мільйона гривень, що забезпечило рівень виконання уточненого бюджетного призначення на 100%.
Зокрема, до загального фонду (без врахування трансфертів) надійшло податкових та неподаткових платежів в сумі 118,6 мільйона гривень, або 102,7 відсотка до затвердженого показника, сумарно додатково отримано фінансових ресурсів 3,1 мільйона гривень.
Перевиконання пов’язане з внесенням змін до бюджетного законодавства та інших чинників, а саме: зростання мінімальної заробітної плати з 1 січня 2018 року до 3723 гривень, що дало змогу збільшити надходження проти відповідного періоду минулого року податку на доходи фізичних осіб на 13, 7 мільйона гривень та єдиного податку на 3, 6 мільйона гривень.
Нагадаємо, У Володимирі-Волинському вкотре перевиконали бюджет

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити