image
 |  0 6 Червня 2018 | 11:46

У Луцькому кафедральному соборі Святої Трійці відслужили молебень за журналістів (ВІДЕО, ФОТО)

6 червня митрополит Луцький і Волинський Михаїл у кафедральному соборі Святої Трійці очолив богослужіння з нагоди Дня журналіста – заупокійну літію по спочилих і молебень за здоров’я живих представників цієї професії.
Про це 06 червня 2018 року «ВолиньUA» повідомили в Управлінні Волинської єпархії Київського Патріархату.
У проповіді керуючий єпархією, зокрема, сказав:
[embed]https://youtu.be/7kJf68gW5qg[/embed]
Завдання журналіста – берегти правду і запобігати поширенню зла, виправляти упалого… До добра людина схиляється не так швидко, як до зла... Тож важливо не пропагувати негатив.

Владика побажав працівникам ЗМІ почерпувати для своєї діяльності благодать Святого Духа, щоб завжди бути пропагандистом усякого блага в суспільстві.
Після відправи кожному молільникові подарували останній випуск альманаху «Осоння» Волинського осередку Спілки християнських письменників України. Новинарів запросили відвідати галерею сакрального та образотворчого мистецтва «Образ», що в підвальному приміщенні луцького жіночого монастиря Святителя Василія Великого (просп. Волі, 2). Представлення провела її засновниця Наталія Грабовецька.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити