image
 |  2 6 Червня 2018 | 09:15

У Луцьку розроблять єдиний стандарт для розміщення адресних покажчиків

У Луцьку уніфікують розміщення покажчиків назв проспектів, бульварів, майданів, вулиць, провулків та номерів будівель і споруд.
Про це йде мова у прийнятому рішенні виконкому «Про Порядок встановлення покажчиків назв проспектів, бульварів, майданів, вулиць, провулків та номерів будівель і споруд у місті Луцьку».
Директор департаменту ЖКГ міської ради Юрій Крась зауважив, що це питання обговорювали давно. За його словами, з метою впорядкування ведення адресного господарства, покращення умов для орієнтування на території міста та формування естетично привабливого вигляду міста й розроблено Порядок встановлення покажчиків назв проспектів, бульварів, майданів, вулиць, провулків та номерів будівель і споруд.
Він наголосив, що це дасть можливість уніфікувати усі покажчики. При будівництві нових будинків та термомодернізації існуючих на боковій частині фасаду великими літерами писатимуть адресу. Це досить зручно для орієнтування громадян і така практика є за кордоном.
Члени виконкому підтримали відповідний проект рішення.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити