image
 |  0 6 Червня 2018 | 07:30

Затвердили вартість оренди для підприємців Центрального ринку

У Луцьку вартість оренди торгових площ на Центральному ринку для підприємців становитиме 90,25 гривні за метр квадратний.
Таке рішення було ухвалене під час засідання виконкому.
До 1 жовтня КП «Луцькі ринки», яке обслуговує Центральний ринок, братиме з підприємців 90,25 гривні за квадратний метр у місяць. Раніше його обслуговувала Волинська облспоживспілка та брала за оренду метра квадратного 110 гривень.
Директор КП «Луцькі ринки» Ігор Корольчук зауважив, що завдяки оренді підприємство планує заробляти 1,8 мільйона гривень на рік. Проте під час обговорення питання попросив ввести у штат «Луцьких ринків» ще трьох працівників і підвищити орендну плату до 105 гривень. Таку пропозицію члени виконкому не підтримали.
Свободівець Михайло Щур наголосив, що на ринку будуть використовувати лише 25 % торгових площ. Окрім того, підприємство не буде платити місту за оренду землі, бо її надали в користування.
«Нам доведеться доплачувати з бюджету міста різницю», - додав секретар міськради Григорій Пустовіт.

Також він зазначив, що оренда у розмірі 105 гривень за квадрат була б оптимальною. Інакше КП «Луцькі ринки» стане дотаційним.
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити