image
 |  2 7 Червня 2018 | 06:02

Для того, щоб у правдивість «списку 47» повірили, необхідно когось із його фігурантів грохнути, - фігурант списку

Шеф-редактор «LB.ua» Соня Кошкіна погодилася з думкою одного з фігурантів «списку 47», що для достовірності інформації про загрозу вбивства необхідно когось «грохнути» без інсценувань.
Про це 07 червня 2018 року повідомляє сайт «Гордон».
Фігуранти списку із 47 людей, які, за версією українських спецслужб, є цілями спецслужб РФ, говорять про можливі жертви заради підтвердження правдивості списку. Про це у блозі на «LB.ua» повідомила шеф-редактор ресурсу Соня Кошкіна, прізвище якої також є у списку.
Вона розповіла, що її «сусід за списком» говорив:
Ти ж розумієш: для того, щоб у правдивість «списку 47» повірили, необхідно когось із його фігурантів грохнути. По-справжньому, без інсценувань. Ну, або щонайменше якісно налякати.
Розумію. На жаль, розумію. І перебуваю в жаху від того, що сьогодні, у 2018 році, після двох Майданів і чотирьох років війни, ми, у принципі, здатні підозрювати вітчизняні спецслужби в готовності зробити щось таке іменем політичних інтересів. Дуже хочеться помилятися, – заявила Кошкіна.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити