image
 |  0 7 Червня 2018 | 17:29

Мінагро та «Київстар» запустили мобільний додаток для фермерів

Мінагро спільно з компанією «Київстар» в рамках ювілейної ХХХ агропромислової виставки «Агро-2018» 7 червня запустили бета-версію мобільного додатку m-Agri.
Про це 07 червня 2018 року повідомляє сайт «Укрінформ» з посиланням на прес-службу Мінагро.
Малі фермери не мають достатнього фінансового ресурсу, щоб швидко отримувати цінні галузеві знання, які, до прикладу, мають можливість замовити великі агрохолдинги. Тому співпраця Мінагрополітики та Київстар щодо створення і запуску зручного мобільного додатку для дрібних аграріїв є дуже важливою. Завдяки новому додатку аграрії без особливих витрат зможуть отримувати корисну інформацію про погоду, ціни, новини про держпідтримку, - зазначив заступник міністра аграрної політики та продовольства України Віктор Шеремета.

Директор з розвитку бізнесу на корпоративному ринку Євген Кражан у свою чергу зауважив, що невеличким господарствам важко конкурувати із агрохолдингами, які мають на озброєнні цілий штат професіоналів, технології та доступ до інформаційних і торгових ресурсів.
Тож ми вирішили запропонувати малим фермерам альтернативу - мобільного помічника «все в одному», який вміщується в кишені та завжди під рукою, - відмітив Кражан.

Директор з розвитку бізнесу «VEON», до якої входить «Київстар», Юджин Вісковик підкреслив, що завдяки «m-Agri» українські фермери отримають не лише інструмент для більш ефективної роботи, але й нові знання та орієнтири. Для малих сільських господарств це новий рівень для професіонального зростання та нові перспективи для розвитку бізнесу.
«m-Agri» розроблений для ОС Android. Оцінити його переваги зможуть абоненти всіх мобільних операторів України, проте для власних абонентів «Київстар» передбачив користування додатком без додаткової тарифікації - незалежно від умов тарифного плану.
На сьогодні «m-Agri» налічує 7 основних розділів:
Погода: інформація про погоду сьогодні, погодинно, щодня;
Новини за розділами: загальні, твариннництво, рослинництво, технології, уряд;
Ціни: оптові та роздрібні ціни на ринку за продуктами, за регіонами;
База знань: інформація про хвороби тварин та рослин, пестициди, шкідників, насіння та рослини;
Консультації: кваліфіковані експерти відповідають на запитання щодо аграрної галузі;
Курси валют та зручний конвертер;
Торговий майдачик: торгівля в режимі онлайн, загальна сума, закупівлі В2В, доступність елеватора, оцінки трейдера, партнери з доставки;
Фінанси: безготівкові розрахунки, банківські послуги, страхові послуги, факторинг, підрахунок.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити